Kërkohet supervizore në gjuhën greke! 11 views

Kërkojmë në supervizore në gjuhën greke!
Kandidatja duhet të ket eksperience të mëparshme si supervizore .
Duhet të jet e aftë të menaxhoj grupin.
Duhet të jet e shkathet dhe sistematike në punë!
Ofrojmë pagese bazë+ bonus për çdo shitje.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim