Kërkohet supervizore italisht! 18 views

Kërkohet supervizore në gjuhën italiane!

Fushata :Telecom

Kërkohet eksperience të mëparshme si supervizore,të zotëroj gjuhën italiane në nivel mesatar.

Të jet bashkpunuese dhe serioze në punë.

Orari:12:00-18:00

Pagesa baze+ bonuse

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim