Kërkohet supervizore italisht 36 views

Kërkohet supervizore italisht!

Fushata:Telecom

Kriteret:Duhet të eksperience minimalisht 6 muaj si supervizore!

Të zoteroj italishten nivel mesatar dhe të jet bashkpunuese.

Pagese baze + bonuse

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim