Kërkohet Staf për sezonin turistik-Hotel Morina Palace Dhërmi 342 views2 applications

Morina Palace Drymades po kërkon staf për sezonin turistik në pozicionet e mëposhtëme:

Shef kuzhine
Kriteret kryesore:

 • Të ketë eksperiencë mbi 3 vite në pozicione të ngjashme.
 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Kuzhinier
Kriteret kryesore:

 • Të ketë eksperiencë mbi 3 vite në pozicione të ngjasshme.
 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Ndihmes Kuzhinier
Kriteret kryesore:

 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Kamarier Restoranti
Kriteret kryesore:

 • Të ketë eksperiencë mbi 3 vite në pozicione të ngjashme.
 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Ndihmes kamarier
Kriteret kryesore:

 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Kamarier Beach-Bar
Kriteret kryesore:

 • Të ketë eksperiencë mbi 3 vite në pozicione të ngjashme.
 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Bartender
Kriteret kryesore:

 • Të ketë eksperiencë mbi 3 vite në pozicione të ngjashme .
 • Të ketë aftesi të mira komunikuse dhe bashkepunuese.
 • Të ketë etikë profesionale.

Recepsionist/e
Kriteret kryesore:

 • Te ketë eksperiencë të mëparshme në recepsion/ shërbim klienti ose në fusha të ngjashme
 • Të ketë aftësi të mira në komunikimin duke perdorur etikën.
 • Të jetë bashkëpunues/e
 • Te realizoj detyrat e kërkuara
 • Te ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Te ketë njohuri të paketës Microsoft Office

Ne ofrojme:

 • Ambient pune tepër korrekt, komod dhe motivues
 • Mundesi rritje profesionale
 • Pagesë konkuruese në raport me tregun

Të interesuarit të dërgojnë një kopje të CV në email: morina.hotel.tirana@radissoncollection.com,
ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0689079999

Intervistat zhvillohen cdo ditë nga ora 11:00-15:00 pranë Hotel Radisson Collection Morina Hotel Tirana.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Hoteleri, Restorante