Kerkohet staf per Salt Restaurant | Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street 90 views

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018
dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si
Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar,
të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Kompania REVO Hospitality Group ofron kushte shumë të mira pune dhe financiare.

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group,
jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it: hr@rhg.al

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 069 70 79 300.

Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/
https://www.instagram.com/revohg/
https://www.facebook.com/revoHG/

https://liftrestaurant.al/
https://www.instagram.com/lift_tirana/
https://www.facebook.com/LIFT-Steak

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri