Kerkohet staf: Banakier/e, Kamarier/e, Picajol, Pasticier, Kuzhinier & Ndihmes, Sanitare, Biletashites/e, Recepsionist/e, Agjent shitjesh per Hoteleri 58 views

Tropikal Sol by Melia kerkon te zgjeroje stafin me persona te perkushtuar, dhe te motivuar per pune.
Pozicionet vakante si meposhte:

 • Kamarier profesionist restoranti
 • Ndihmes kamarier ne restorant
 • Kamarier bari
 • Kamarier per bufe
 • Kuzhinier
 • Picaiol
 • Pasticier
 • Ndihmes kuzhinjer
 • Banakier profesionist
 • Banakier restoranti
 • Sanitare hoteli
 • Sanitar plazhi
 • Sanitare ne kuzhine
 • Sanitar terreni
 • biletashites per pishine dhe plazh
 • Recepsionist profesionist
 • Agjent shitjesh per hoteleri (me eksperience)

Kerkohen:

 • Te jene te perpikte ne orare
 • Te perkushtuar dhe vetemotivuar per te punuar
 • Te jene fleksibel dhe te komunikueshem

Ofrohet:

 • Kushte te mira pune dhe bashkekohore
 • Paga eshte mbi mesataren e tregut

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne numrin e meposhtem te telefonit: +355684609647

More Information

Apply for this job