Kerkohet Specialist shitjesh 20 views

Kerkohet Specialist shitjesh

  • Gjuha angleze në nivel shumë të mirë komunikimi
  • Paraqitje Serioze
  • Arsimi i lartë
  • Aftesi te shkelqyera komunikimi
  • Kane perparesi kadidatet me eksperiencë të mëparshme në call center
  • Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi
  • Eksperience pune ne shitje

*Pagesa është e negociueshme.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgoni CV-në me foto në info@falcon.al dhe specifikoni pozicionin për të cilin aplikoni.
Ose kontaktoni në 0697083077

More Information

Apply for this job
Share this job