Kerkohet : SOCIAL MEDIA MANAGER ME NJOHURI TE GJUHES ITALIANE 31 views

Kerkohet :SOCIAL MEDIA MANAGER

-te kete njohuri te mira SEO-SEM
-te kete njohuri te rrjeteve sociale dhe gjenirimit te leads
-te dije te krijoje fushata marketingu digital dhe strategji inovative
-te jete e shkathet dhe bashkpunuese
te jete njohes i gjuhes italiane (KUSHT I DOMOSDOSHEM)
-te kete ekperience te mepareshme minimalisht 2 vjet

Ofrohet
-kushte komode dhe ambjent miqesor
-Mundesi rritje ne detyre

DO TE MERREN PARASYSH VETEM KANDIDATET ME EKSPERIENCE QE PLOTESOJNE KRITERET E MESIPERME
*PUNOHET NE ZYRE JO REMOTE

Dergoni cv:
betetrix@gmail.com
TEL: 0698729117

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center