Kerkohet Shofer(Furnitor) 413 views

Kompania “Tropico Albania” kerkon te punesoje shofer me patente Klasi B ose C per zonen e Malit te Robit.
Ben ndarjen sipas porosive te klienteve ne magazine.

Ben shperndarjen e produkteve nga magazina tek klienti.

Dorezon ne kohe dhe ne destinacionin e duhur porosite / produktet.
Kualifikimet

Arsim te mesem

Eskperience 2-3 vite si shofer

Te jete i pajisur me patente te klasit B / C

Te keste aftesi te mira komunikuese dhe bashkpunuese

Te jete serioz dhe i pergjegjshem

Orari : 06:00 -13:00

Kontakt vetem ne whatsapp jo telefonata

+355698887016

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Tregti me shumice