Kërkohet shofer titullari! 2647 views

Job Expired

Kërkohet shofer titullari!

Kandidatet duhet të plotësojn këto kushte:

-Minimalisht 4 vjet eksperience si shofer në institucione!

-Mosha:40-50 vjeç!

-Disponueshmëri të lartë gjatë ditës!

-Gjuha angleze përbën prioritet!

Serioz dhe korrekt

Ofrojmë:

-Kontratë të rregullt pune!

-Siguracione në kompani prestigjoze!

Paga:80.000L/M

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim