Kerkohet shofer per shperndarje produkte te kafes dhe nenprodukte te tjera, paga 60 000 Leke, Kombinat 207 views2 applications

Kerkohet shofer per shperndarje produkte te kafes dhe nenprodukte te tjera, paga 60 000 Leke, Kombinat

Kriteret:
🔰Te kete patente te Klasisit B
🔰Te jete i njohur me zonat e Tiranes
🔰Te kete aftesi te mira komunikuese
🔰Te shperndaje produkte ne pika te caktuara

Ofrohet:
🔰Orari 8 ore
🔰Paga 60 000 Leke

📍 Adresa: Kombinat

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim