Kerkohet shofer me kohe te plote 459 views

Job Expired

Fabrika è qeseve ALFRA SHPK kerkon te punesoje shofer/agjent shitjesh me kohe te plote.

Personi duhet te jete i pajisur me patenten e tipit C dhe capin.

E mira eshte te kete punuar ne kete profil por edhe nese jo nuk perben problem.

paga eshte shume e kenaqshme

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Fier
  • Rruga/Zona Ish azotiku
  • Tel/Mob 0675071777