Kërkohet shitese 35 views

 • Të kete njohuri te mira kompjuterike
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët
 • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike
 • Të jetë e aftë të ndjekë instruksione
 • Të jetë e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve
 •  Të jetë e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup
 • Të jetë e përpiktë në orare
 •  Fleksibël me kohën e punës
 •  Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh
 • Te zoteroje gjuhen angleze
 • Eksperiencat e meparshme perbejne avantazh.

  Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: info@xpertsystems.al
  ose mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit
  042 333 444 nga e hëna në të premte ora 08:30-17:00, e shtunë ora 08:30-14:00.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Mihal Duri nr6
 • Tel/Mob 042333444 / 0688011707
 • Profili Elektronike, IT, Kompjutera, Sherbime/Riparime, Telekomunikation