Kerkohet Shitese per market Paga 35000 lek + siguracione +bonus (me mundesi rritje ne muajt ne vazhdim) 37 views

Kerkohet
Shitese per market

Paga 35000 lek + siguracione +bonus (me mundesi rritje ne muajt ne vazhdim)
Mosha 30-50 vjec
Orari 07:00-15:00 dhe 15:00-22:00
1 dite ne jave pushim
Kushte shume te mira pune

Adresa: Fresku, Tirane
Kontaktoni 0694068427

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 128 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim