Kerkohet Shitese per dyqanin ne Tirana Ring Center 141 views8 applications

Job Expired

Kids Around Albania per dyqanin ne Tirana Ring Center, kerkon Shitese
Kriteret :
Te zoteroje aftesi shume te mira komunikimi.
Te jete e gatshme te punoje me turne.
Te jete korrekte dhe e besueshme.
Paga 40.000 leke + bonus
Kontrata sipas kodit te punes

Kidsaroundalbania@gmail.com | +355 69 704 8029
Tirana Ring Center, Kati 1

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Butik