Kerkohet shitese ne traget 77 views

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për “Shitese” ne traget.
Per te perfituar mundesine e punesimit në bordin e trageteve, duhet te permbushni kriteret si ne vijim.
Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj
Dergoni CV ne adresen e email-it info@tstsgroup.com ose telefononi ne numrat 0672030610/0672030670

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta
  • Tel/Mob 0672030610
  • Profili Hoteleri