kerkohet Shitese – Korce 117 views1 application

Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit tone po kerkojme te shtojme staf ne pozicionin “Shitese”.

Kerkohen:
– Mosha 21 – 30 vjec
– E komunikueshme
– Serioze dhe korrekte ne pune

Ofrohen:
– Pune me kohe afatgjate
– Page e kënaqshme
– Kushte shume te mira pune

CV-te jeni te mirepritura ti dergoni në email: info@falcon.al ose kontaktoni ne 0697083077

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Panorama
  • Profili Imobiliare