Kerkohet Shitese – Dyqani Herbal Line, Rruga e Barrikadave 60 views

HERBAL LINE ALBANIA kërkon të punësojë shitëse me kohë të plotë në dyqan.
Preferohet mosha 20-35 vjeç.
Preferohet të ketë eksperiencë pune, mundësisht në shitjen e produkteve kozmetike dhe për shëndetin.
Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-në me email në info@herballine.al
Adresa: “Rruga e Barrikadave” (prane Aleanca Franceze) – Tiranë.
Cel: 067 40 71 130 / 069 40 71 130

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Farmaceutike, Kozmetike