KERKOHET SHITESE DYQAN ME LENGJE FRUTASH PAGA: 30.000 LEKE + BONUSE + BAKSHISHE ORARI: TURNI DYTE 14:30-22:00 1 DITE NE MUAJ PUSHIM STAF MIKPRITES DHE KLIENTELE E RREGULLT 63 views

Job Expired

Kerkohet shitese
dyqan me lengje frutash

paga: 30.000 leke + bonuse + bakshishe

orari: Turni dyte 14:30-22:00
1 dite ne muaj pushim
staf mikprites dhe klientele e rregullt

vendodhja: Sheshi willson

kontaktoni: +355 69 446 0634

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 212 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim