Kerkohet Shitese dhe Kase per dyqanin me produket ushqimore goodies farm! 107 views

Kerkohet staf per dyqanin me produket ushqimore goodies farm!

Pozicioni: Shitese dhe Kase
Mosha 18-35 vjec

Orari i punes 8 ore ne dite, 1 dite ne jave pushim!
Puna eshte me dy turne 8:00-16:00 dhe 13:00-21:00
Pagesa baze eshte 40.000 leke neto plus perqindje mujore dhe bakshishe!

Te ardhurat mujore shkojne 47,000-55,000

Kusht te jete me eksperience ne kase dhe fleksibel per pune me turne.

Adresa: Prane Sheshit Willson
Kontaktoni: 0672011127

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim