Kerkohet SHITESE 87 views1 application

Hidrosanitare Xheni-s eshte nje nga kompanite me te vjetra te tregtimit te pajisjeve hidrosanitare dhe hidraulike ne Shqiperi me nje eksperience prej rreth 24 vitesh. Kompania kerkon te zgjeroje stafin e saj dhe hap aplikimet per vendin vakant te shiteses.

Per pozicionin kerkohen aftesi te mira komunikuese dhe aftesi te mira te punes se grup. Paga dhe kushtet e punes jane shume te mira.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e emailit: info@xheni-s.com ose nje mesazh prezantues ne numrin e telefonit 0693519164

Ju mirepresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Hyrja e Autostrades Durres- Tirane, KM1
  • Tel/Mob 0693519164
  • Profili Tregti me shumice