Kerkohet Shef/e Recepsioni Hotel 4* 63 views

Job Expired

Shef/e recepsioni Hotel 4*
Detyrat:

 1. Ndjekja e procedurave te perditshme
 2. Ndjekja e perditshme e ecurise se prenotimeve
 3. Administrimi i kanaleve te shitjes
 4. Administrimi i tarifave
 5. Maksimizimi i te ardhurave
 6. Kujdesi ndaj klientit
 7. Faturimi dhe mbledhja e te ardhurave

Kerkesat:

 1. Eksperience minimumi 3 vjecare ne kete pozicion
 2. Njohje e mire e kanaleve te shitjes
 3. Njohje e procedurave te hotelerise
 4. Gjuhet e huaja ne komunikim anglisht, italisht.

Orari fleksibel, paga & pushimet me marreveshje.
Nr. Kontakti 0674000888

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Vesa Center, Kati 1 Rruga Abdyl Frasheri, nr 5
 • Profili Hoteleri