Kerkohet SEM SPECIALIST- PPC CAMPAIGNS (Gjermanisht) 413 views

Job Expired

Weweb, kompania me e madhe eDigital Marketinge ne Shqiperi, po kerkon te zgjeroje stafin per zyrat e saj ne Tirane me SEM Specialist

Kandidatet duhet:

 1. Te kene perfunduar universitetin ne nje nga deget: Informatike, Informatike Ekonomike, Marketing, TIK
 2. Njohuri te mira te paketes Microsoft Office
 3. Te zoterojne gjuhen Gjermane ne nje nivel B1 ose B2
 4. Aftesi te mira analitike*, komunikative dhe bashkepunuese

Kandidatet me Prioritet*:

 • Njohuri te mira ne Google Adwords
 • Njohuri ne platformat e Google Analytics, Google Search Console, WordPress, Google Tag Manager

Ofrojme:

 • Komunikim dhe njohje me staf te huaj ne lidhje me teknikat me bashkekohore per marketingun digital
 • Mundei te mira per rritje profesionale
 • Ambient rinor dhe dinamik

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV ne adresen e emailit: rudina.gjoni@we-web.al ose te kontaktojne ne numrin 0697021201

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
 • Tel/Mob 355697021201
 • Profili Marketing