Kërkohet sanitare në Bern,Zvicer 49 views

Job Expired

Kërkohet sanitare në një piceri nëBern,Zvicer .

Piceria ështe e vogel dhe familjare .

Puna ështe 9 ore ,1 ditë pushim

Mosha:25-40 vjeçe,puna ështe sezonale.

Ofrohemn biletat e udhetimit, banesa , jetesa dhe 1200Fr pagesa mujore.

Kërkohet sa më parë.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 45 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim