Kërkohet rekrutuese në call center 42 views2 applications

Kërkohet një rekrutuese e jashtme!
Kandidatet duhet të bejn postime pune dhe te caktojn takime për intervista.
Preferohet me eksperience të mëparshme në rekrutim stafi.
Puna nuk ka orare fikse, mund të behet edhe nga shtepia.
Pagesa ështe me % në bazë të stafit që sjell.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim