Kerkohet Recepsionist/e 91 views

Job Expired

Hotel me 4* ne bllok kerkon Recepsionist/e,
Kandidatet duhet te plotësojnë keto kritere:
Te kene minimumi 6 muaj eksperience ne hotel me 4*
Te njohin sistemet dhe politikat e rezervimeve, njohuria e booking.com eshte avantazh.
Te kene aftësi shume te mira komunikimi dhe marrëdhënie me klientin.
Fluent ne gjuhen angleze, italishtja eshte avantazh.
Te jene bashkëpunues dhe korrekt.
Ofrohet page konkuruese, 8 ore pune ne dite, 1 dite pushim ne jave.
Nr. Kontakti 0674000888

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Vesa Center, Kati 1 Rruga Abdyl Frasheri, nr 5
  • Profili Hoteleri