Kërkohet puntore shtëpie! 86 views

Job Expired

Kërkohet puntore shtëpie!
Kandidatja duhet të ket minimalisht 1 vit eksperience në pastrim dhe hekurosje.
Kërkohet pastrim, hekur dhe gatim( gjera të thjeshta).
Mosha:35-50 vjeçe.
Pagesa:40.000
Orari:10:30-18:30
E hëne -e premte.
Adresa: Rruga Bogdaneve.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim