Kerkohet puntore shtepie 96 views

Job Expired

Kerkohet puntore shtepie!

Kerkohet me eksperience te meparshme ne pastrim dhe hekurosje!

Mosha:35-50 vjece

Pagesa  duke filluar nga 55.000 dhe bonuse ne baze te performances.

Kontrate e rregullt pune.

Transporti i paguar

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim