Kërkohet puntore shtëpie! 27 views

Kërkohet puntore shtëpie në Lunder!

Kërkohet nje puntore për pastrim dhe hekurosje!

Kërkohet nje puntore që të ket eksperience pune!

Mosha:35-50 vjeçe!

Orari:9:00:18:00, e hene -e shtunë!

Ofrohet kontrate e rregullt pune, pagesa më marveshje.

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim