Kerkohet punetore shtepie per pastrim dhe mirembajtje 183 views

Job Expired

Per nje vile dykateshe me pishine dhe kopsht siper Natyres se Qete, ne afersi me TEG kerkoj nje zonje per mirembajtjen e viles. Te jete e shkathet per pune fshati. Preferohet nga zonat perreth. Nga rrethrrotullimi deri te vila ecet 20 minuta ne kembe. Zonja duhet te jete ne dispozicion gjate dites per pune te ndryshme qe do nevojiten per mirembajtje dhe pastrim. Orari 9:00 me 17:00.

More Information

  • This job has expired!