Kerkohet Punetore shtepie per 4 ore, Rruga Seit Gega, nr 35, Shkoze, paga 25 000 – 28 000 leke neto. 99 views

Kerkohet Punetore shtepie per 4 ore, Rruga Seit Gega, nr 35, Shkoze, paga 25 000 – 28 000 leke neto.

Kriteret:
✅Te jete zonje e rregullt dhe korrekte.
✅Te jete e pergjegjshme dhe e perpikte.
✅Te kete punuar me pare ne pozicione te ngjashme.
✅Te jete deri ne 50 vjece.

Ofrohet:
✅Punohet nga e Hena ne te Shtune
✅Orari i punes: 09.00 – 13.00
✅Paga25 000 – 28 000 leke neto ne varesi te eksperiences.

Te gjitha te interesuarat te kontaktojne ne numrin ☎️ 067 505 0596
Adresa: Rruga Seit Gega nr 35, Shkoze

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 11 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence