Kerkohet Pergjegjes Magazine me eksperience pune. 85 views

Kerkohet pergjegjes Magazine ne nje kompani leader ne sektorin e ambalazhimit!

Detyrat dhe pergjegjesite:

Si pergjegjes Magazine :

 • Mbajtja e inventareve
 • Bashkpunimi me repartet e prodhimit edhe te nen kontraktoreve.
 • Shkarkimi i materialeve te perdorura ne prodhim.
 • Spostimi i materialeve kundrejt nen kontraktoreve me kerkese ose sipas programit.
 • Menaxhimi i dhe koordinimi i puneve ne magazine me magazienieret.
 • Perdorimi i pajisjeve si pirun elektrik apo transpalet.
 • Kontroll i materialeve qe vijne nga import.

Ne logjistike :

 • Koordinimi i ngarkesave brenda vendit dhe kujdesi qe ngarkesat te shkojne ne vendin e duhur dhe ne kohen e duhur .
 • Koordinimi i ngarkesave te eksportit gjithashtu dhe dhenia e informacionit te materialeve per eksport ne menyre qe te mundesohet faturimi i tyre.
 • Kontakt gjith kohes me shoferet ne menyre qe te ndiqet me perpikmeri planifikimi i ngarkesave ne te gjitha qendrat e prodhimit.

Ne blerje dhe mirmbajtje:

 • Mbajtja e kontakteve me fornitoret si dhe qendrimi koherent per uljet/ngritjet e cmimeve.
 • Blerja e produkteve qe nevojiten dhe kontrolli i sasive ne mberitje
 • Gjetja e furnitoreve te rinj ne rastet kur nevojitet ndonje artikull i vecante per sherbime makinerish etj.
 • Kujdesi per te porositur ne kohe artikujt qe duhen blere perpara se sasia te shkoje ne 0.
 • Kontakt me personat te cilet kryejn sherbime qofte a to te kapanonit ose makinerive kur nevojiten
 • Mirmbajtja e automjeteve te firmes.

Disponueshmeria per te filluar pune sa me shpejt te jete e mundur.
Mund te dergoni kandidaturat tuaja ne adresen tone te e-mailit: hr@commercey.co

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center