Kerkohet nje zonje per pastrim dhe gatim (mbrapa stadiumit – Ambasador 3) 60 views

Job Expired

Kerkohet nje zonje per pastrim dhe gatim.
Apartamenti ndodhet prane ambasador 3 mbrapa stadiumit Qemal Stafa.

Orari:

  • Me orar te plote 8 ore, 8:00 me 16:00.
  • Page e kenaqshme.

Zonjat e interesuara jane te lutura te me kontaktojne ne:
+355 69 407 3397

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software