Kerkohet nje zonje per gatim, dhe mirembajtje te shtepise/baneses (mbrapa stadiumit – Ambasador 3) 63 views

Kerkohet nje zonje per gatim, pastrim, hekur, dhe mirembajtje te shtepise/baneses:
Apartamenti ndodhet prane ambasador 3 mbrapa stadiumit Qemal Stafa.Orari:

  • Nga e hena ne te premte 9:00 – 17:00, e shtune 9:00 – 14:00 e djela pushim.
  • Page e kenaqeshme 40.000 leke te reja plus sigurime.
  • 3 jave pushime ne vit (kur ikim ne me pushime).

Zonjat e interesuara jane te lutura te me kontaktojne ne:
+355 69 407 3397

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software