Kërkohet një specialist programues i IT-së, Paga 100 Euro. 144 views

Job Expired
Kërkohet një specialist programues i IT-së, Paga 100 Euro.

Kerkohet:
✔️Persona me eksperience ne kete fushe.
✔️Kandidatet do te mundesojne venien ne funksion te WooCommerce dhe PayPal në WP.
✔️Menyre qe te paguhet për leximin apo shkarkimin e artikujve në PDF.
✔️Te sigurohet ruajtja e “files and folders”.
✔️Mënyra e punës duhet të jetë pa dhënë kredencialet e cPanel apo të webit, por duke dhënë udhëzimet përkatse.
✔️Pagesa deri në €100.

📍 Adresa : Tirane

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 200 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim