Kerkohet Ndihmese Kuzhiniere, paga 350 – 400 Euro Neto, zona ish -Bllokut 23 views

Kerkohet Ndihmese Kuzhiniere, paga 350 – 400 Euro Neto, zona ish -Bllokut

Kriteret:
✅Te kete eksperience pune
✅Te jete e shkathet dhe korrekte
✅E gatshme per te ndihmuar ne proceset e punes

Ofrohet:
🔸Orari 06:00 – 12:00
🔸Paga 350 – 400 Euro neto

📍 Adresa: Bllok

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 353 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim