Kerkohet ndihmese guzhiniere me pervoje dhe nje kamarier me pervoje ne restaurant 96 views1 application

Job Expired
Kerkohet ndihmese guzhiniere me pervoje dhe nje kamarier me pervoje ne restaurant.

Te jene serioz e te perkushtuar ne pune.
Paga shume e kenaqshme.
Cel. : 0692095385

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri