KERKOHET MESUESE GJERMANISHTEJE ONLINE 73 views1 application

KERKOHEN MESUESE ONLINE NGA SHTEPIA PER GJERMANISHT

Nese te pelqen puna dinamike dhe ke deshiren per te provuar nje eksperience te re mesimdhenie ne formatin online nga shtepia, atehere je ne vendin e duhur! Apliko per te dhene mesim per pergatitje provimesh nderkombetare, ose si mesuese e gjuhes se perditshme. 

Kerkohen mesuese part-time te gjuhes gjermane (minimalisht DY ORE mesimdhenie ne dite).

Kriteret:

– Te kete mbaruar per degen perkatese

– Me ose pa eksperience pune

– Te kete deshiren qe te rritet profesionalisht

– Te kete njohuri baze kompjuterike

– Te jete mire ne multitasking (berjen e disa detyrave bashke njeherazi)

– Disponibilitet minimalisht per dy grupe ne dite 

– Te jete e komunikueshme, e perkushtuar dhe e gatshme te ndihmoje studentet online

– Te kete internet te mire (Wi-Fi) dhe kompjuter funksional

 

Mesuesja duhet te jete e disponueshme per 1 jave trajnimi lidhur me formatin me te cilin do punoje, nese perzgjidhet per te vazhduar bashkepunimin!

Aplikimet kane vazhduar, mund te dergosh CV-ne ne adresen: hr@sapientify.com.al ose sapientify.al@gmail.com

Te mirepresim ne ekipin tone!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook