Kerkohet Menaxher/e shitje Sektori Kapsulave 66 views

Job Expired

BBD sh.p.k, Distributor zyrtar per tregtimin e markes se njohur Franck Kafe,
kerkon te punesoje:

Menaxher/e Shitjesh Sektori Kapsulave.

Detyrat:
• Prezantimi dhe njohja e klientëve me produket e brandit Franck.
• Studimi i nevojave të tregut sipas zonave, identifikimi dhe gjetja e klientëve të rinj.
• Kryerja e negociatave me klientin, përcaktimi i kushteve të kontratës dhe finalizimi i saj.
• Koordinon me Supervizorin e Shitjes & Marketing.
• Kryen plotësimin e databazës së të dhënave për klientet (Raportimi ditor/Mujor)
• Paraqitet te klienti në mënyrë profesionale, me të gjithë informacionin e duhur (Kartevizitë,Listë produktesh.)
• Përgjegjës për arritjen e targetit mujor.

Kualifikimet:

• Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
• Aftësi për të punuar në grup;
• Të njohë mirë paketen e Microsoft Office.
• Leje Drejtimi klasi B.

Shënime:
Page baze +bonus per kontrata
Të gjithë kantidatët e interesuar duhet të aplikojnë me CV -në e detajuar në shqip me foto bashkangjitur, në adresen: info@bbdshpk.com

Nr. 0686033033

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Ish Fabrika e Qelqit, Kombinat
  • Profili Tregti