Kerkohet Media Manager ne bordin e Krocerave MSC 39 views

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin MEDIA MANAGER në bordin e krocerave të kompanise MSC duhet te permbushni kriteret si me poshte:

Kriteret:
-Mosha 21-45 vjec.
-Njohje e mire e gjuhes angleze/ italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
-Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje

Ofrohet:
Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.
Pagesa shume te kenaqshme.
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.

Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne info@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610 .
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta
  • Tel/Mob 0672030610
  • Profili Hoteleri