Kerkohet Kuzhiniere per pergatitjen e mengjesit, Hotel 4* ne Bllok 65 views

Hotel me 4* ne Bllok kerkon kuzhiniere per pergatitjen e mengjesit

Detyrat kryesore:
Kujdeset për gjendjen higjienike personale, te mjeteve, gjërave konsumuese, lokalit.
Shfrytëzon në mënyrë të kujdesshme dhe racionale mjetet e punes.
Respekton orarin e punës dhe orarin e shërbimit.
Duhet të jetë profesionale, me përvojë, e besueshme, si dhe e aftë që te kryej në mënyrë profesionale detyrat e dhena brenda periudhës së pranueshme kohore.
Duhet të jetë e shkathët
Duhet të përdor maturinë gjatë punës me njerëz.
Duhet të jetë e motivuar dhe të ketë etike të forte pune.

Orari part-time: 06:00-11:00 AM
Pagesa e negociueshme
Nr. Kontakti: 0674000888

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Vesa Center, Kati 1 Rruga Abdyl Frasheri, nr 5
  • Profili Hoteleri