Kërkohet kujdestare për të moshuar në Pejë,Kosovë 157 views

Job Expired

Kërkohet kujdestare për një zotri 84 vjeçare në Pejë,Kosovë.

Zotria i kryen vet nevojat personale , kerkohet një zonjë për të qëndruar me zotrin për shoqëri ,gatim dhe pastrim.
Kërkohet një kujdestare e sjellshme dhe serioze .
Kujdestarja  ka një dhomë personale.
Pagesa:450€
Çdo gje mbulohet nga familja .

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim