Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer 44 views1 application

Job Expired

Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer!
Puna ështe sezonale për 3 muaj!
Kujdestarja duhet të jet e dashur dhe e sjellshme me fëmijët.
Ofrohen biletat e udhetimit, jetesa per 3 muaj, një dhome personale, pagesa

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim