Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer 145 views3 applications

Job Expired

Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer!

Me ose pa eksperience të mëparshme me fëmijët!

Kujdestarja duhet të jet e dashur dhe e sjellshme me fëmijët.

Punesimi ështe sezonal!

Në kete ofert punësimi ofrohen:
Biletat e udhetimit,akomodimi,shpenzimet gjate qëndrimit dhe pagesa mujore.
Familjet jan shqiptare ndaj nuk kërkohet gjuhë e huaj.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim