Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer 441 views

Job Expired

Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer.
Kujdestarja duhet të jet e dashur me fëmijet.
Mosha:27-50 vjeçe!
Ofrohen biletat e udhetimit, nje dhome personale, jetesa dhe pagesa mujore.
Punesimi ështe sezonal dhe i menjëhershem!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim