Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer ! 23 views

Kërkohet kujdestare fëmijesh në  Zvicer për punësim sezonal!

Kujdestarja duhet të jet e dashur me fëmijët dhe e pergjithshme.

Mosha:25-50 vjeçe!

Ofrohen biletat e udhetimit, një dhome personale,jetesa për 3 muaj dhe pagesa mujore.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 39 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim