Kërkohet kujdestare fëmijësh në Zürich,Zvicer 90 views

Job Expired

Kërkohet kujdestare fëmijësh në Zvicer për një fëmijë 3 vjeç!

Kërkohet një zonjë e dashur dhe e sjellshme me fëmijet.

Mosha:24-45 vjeçe!
1 ditë në javë pushim!
Ofrohen biletat e udhetimit,një dhome personale,akomodimi dhe pagesa mujore 800Fr .
Fillimi i punës 15 janar

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim