Kërkohet kujdestare fëmijesh në Bern,Zvicer 61 views2 applications

Job Expired

Kërkohet kujdestare fëmijesh në Bern,Zvicer për 2 fëmijë.

Kujdestarja duhet te jet e dashur dhe e sjellshme me fëmijët.

Me ose pa eksperience të mëparshme me fëmijët.

Ofrohen biletat e udhetimit, akomodimi,shpenzimet gjate kohes se qëndrimit atje dhe pagesa mujore.

Fillimi i punës:Mars

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 26 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim