Kerkohet Koordinatore Zyre 85 views1 application

Ofrohet vend pune Koordinatore Zyre

 

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Merr pjesë në koordinimin e proceseve të punës;
 • Asiston në përgatitjen, formatimin dhe zhvillimin e dokumentave të ndryshme të kompanisë;
 • Mirëmban dhe arshivon sistemin e dosjeve, korrespondencave, etj;
 • Koordinon takimet, intervistat dhe komunikimet midis përgjegjësve dhe punonjësve;
 • Merr pjesë në hartimin dhe përgatitjen e raporteve dhe informacioneve të ndryshme;
 • Raporton te administratori në mënyrë të detajuar ecurinë e punës ditore;
 • Detyra të tjera të cilat mund ti caktohen.

 

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike: info@falcon.al duke specifikuar pozicionin e punës që aplikojnë ose mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0697083077 .

Ju njoftojmë se të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 përcaktuar nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Panorama
 • Profili Imobiliare