Kerkohet Kamariere per Hotel ne Durres,paga 35 000 – 45 000 leke neto. 24 views

Kerkohet Kamariere per Hotel ne Durres,paga 35 000 – 45 000 leke neto.

Pershkrimi i punes:


🔷Mirembajtja e pjeses ku aplikanti do te ushtroje profesionin, mbarevajtja.
🔷Respektimi i klientit.
🔷Kerkohet korrektesi, bashkpunim dhe perkushtim ne pune.
🔷Detyrat jane te thjeshta dhe praktike, merret porosia, shenohet ne sistem ,serviret.
🔷Kerkohen vajza te qeshura dhe pozitive.
🔷Te jene njohese te gjuhes angleze.

Ofrohet:
✔️Garantohet pune fikse, stabel dhe e kenaqeshme nga ana monetare.
✔️Orari i punes: 07:00 – 15:00 // 15:00-23:00, turnet me rotacion.
✔️Paga fillon per 3 muajt e pare 35.000
✔️(pas 3 mujorshit) 6 muajt pasardhes 40.000
✔️(pas 6 mujorshit) 12 muajt pasardhes 45.000
✔️Ushqimi dhe Transporti per turnin e dyte eshte i siguruar.
✔️Nese ne ditet e festave punohet, punonjesit do te paguhen.

📍 Vendodhja: Plazh Durres

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 353 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim